Få tilbud på trapp

Siden alle våre trapper er laget på mål og blir skreddersydd dine ønsker og behov, vil det være vanskelig å gi deg en eksakt pris før vi vet mer om hva du ønsker deg. Vi leverer alt fra de enkleste basistrapper til eksklusive trappemodeller.

For at vi skal kunne gi deg et mest mulig riktig tilbud trenger vi at du fyller ut en del informasjon om form og mål på trapp, materialvalg, ønsket rekkverk og så videre. Lurer du på hva du må tenke på når du skal kjøpe en ny trapp anbefaler vi at du tar en titt på vår veileder Kjøpe trapp – steg for steg.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne fra tegning til trinn!

Kontaktskjema trapp

Kontaktinformasjon


Trappemodell og materialvalg

Velg den eller de modellene som er aktuelle for deg. Vi bistår gjerne med råd om du er usikker på hvilken trappemodell som passer hos deg, eller du lurer på hvilket treverk og overflatebehandling du bør velge. Se eksempler på treverk, overflatebehandling og rekkverk på vår inspirasjonsside.

Ulike trappemodeller:


Mål i trapperom

Usikker på hvordan du tar mål? Ta en titt på vår veileder til trappemål.

A) er bredde av trappeåpning (se bilder)

B) er lengde på trappeåpning (se bilder)


Gelender i øvre etasje


 

Dersom du har behov for et gelender rundt trappehullet eller i trapperommet i øvre etasje så skriv inn antall centimeter her. Dersom det ikke er et behov kan feltet stå tomt.


Flere opplysninger?

Dersom du har flere opplysninger, ønsker eller spørsmål du lurer på kan du skrive de inn i feltet under.