Rehabilitering

– ny trapp i eksisterende bygg

Å bygge en ny trapp i et eksisterende hus kan være med på å løfte verdien på huset ditt og sørge for at du får en bedre planløsning.

Vi kan komme på befaring eller få informasjon fra deg om hvordan situasjonen er i dag, så planlegger vi leveransen ut ifra det. Alle våre trappeløsninger kan tilpasses dine behov til rehabilitering slik at det skal hjelpe til med å heve kvaliteten på din hytte eller ditt hus. Vi ser an hvilke materialer, hvilke løsninger, hvilken overflatebehandling og hvilke detaljer som passer best for akkurat deg.

 

Noen råd på vegen:
  • Tenk over budsjettet ditt, og hvor mye du ønsker å legge inn i trappeløsningen din. Om du har et begrenset budsjett så er det kanskje mest fornuftig med en enklere trapp, som ikke krever så mye tilpasning. Vi gir deg gjerne råd i forkant om hva du kan eller bør velge innenfor ditt budsjett. 
  • Ta en titt i vårt galleri eller se på våre referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å velge den trappa som passer for deg.
  • Ta gode mål av trapperommet. Dersom du tenker på å flytte trappa og lage et nytt trapperom, kan vi rådgi deg rundt hvor du bør legge trappa og hvor stor plass du må sette av.
  • Ta gjerne en titt på våre tips og råd. Trappemanualen er et godt sted å begynne.
  • Fyll gjerne ut vårt kontaktskjema for å få et uforpliktende tilbud på trapp.
  • Vi tar en samtale der vi avklarer hva du ønsker deg og gjør eventuelle endringer og tilpasninger. Du vil være involvert i hele prosessen, og det kommer ingen uforventede kostnader.
  • Få trappen levert og montert. Vi monterer våre trapper selv, slik at det vil være en person som kjenner ditt prosjekt som setter opp trappa.
  • Vi følger deg opp gjennom hele prosessen, rådgir deg i materialvalg og overflatebehandling, og sørger for at du får det produktet du ønsker deg, innenfor dine rammer.

Hjelp og råd når du skal kjøpe trapp

Vi skjønner godt at du har mange spørsmål når du skal kjøpe en trapp. Vi har derfor samlet gode råd og tips.

I trappemanualen finner du det meste du trenger å vite om å ta mål, hvilke krav som stilles til trappa og forklaring av begreper.
Vi har også laget en guide til hvordan du kan ta riktige mål selv, forklart begreper som vi bruker i «trappeverdenen» og samlet ofte stilte spørsmål.