Ord og uttrykk

Når du skal kjøpe ny trapp vil du støte på mange ord og uttrykk som du kanskje ikke kjenner til fra før. For å unngå misforståelser  og for at du skal kunne ta gode valg har vi laget en oversikt over de vanligste begrepene fra «trappeverdenen» med forklaringer på hva de betyr. Er du fortsatt usikker håper vi at du spør oss!

Kjøp trapp hos oss – steg for steg

Når du skal kjøpe trapp fra Olstad så hjelper vi deg gjennom hele prosessen – fra du har en ide om at du vil kjøpe en trapp, til du har den ferdig montert. Vi har også utviklet noen enkle lister over ting du bør tenke på før du bestiller som du kan gjøre selv. 

For at vi skal gi deg et så riktig pristilbud som mulig kan du fylle ut vårt kontaktskjema. Om du er usikker på hva du skal velge kan du kontakte oss på telefon 915 27 425 eller via e-post [email protected].

Vi hjelper deg da først med å finne ut hvilket behov du har, ut ifra om det er en ny hytte eller et nytt hus, eller om det er rehabilitering av eksisterende bygg.

Deretter kommer vi med et forslag til en trappeløsning som passer for dine behov. Vi blir enige om de ulike valgene til material, overflatebehandling og andre detaljer.

Vi produserer trappeløsningen etter dine behov tilpasset ditt prosjekt. Du kan selvsagt også stille oss spørsmål etter trappen er montert når det kommer til vedlikehold og eventuelle andre spørsmål.

For å gi deg et godt tilbud trenger vi noe informasjon fra deg først, som mål på trapperom og ønsket materialvalg. Om du er usikker på hva du skal velge så bistår vi deg gjerne med gode råd i prosessen.