Ofte stilte spørsmål

Hvor lang leveringstid har dere?

Leveringstiden varierer noe utfra type trapp og valg som blir tatt, samt sesong og ordremengde, men standardløsninger kan vi normalt levere på 4–8 uker fra bestilling/mulig kontrolloppmåling.

Driver dere med restaurering og oppussing av trapper?

Hvis trappa di fungerer bra og er trygg og god kan det lønne seg å koste på en oppussing. Vi driver ikke med dette, og anbefaler deg å ta kontakt med et malerfirma eller en håndtverker som driver med sliping/maling.

Hvor lang tid tar det å montere en trapp?

De fleste trapper klarer vi å montere i løpet av en dag.

I hvilket område kan dere levere?

I hovedsak leverer vi i Gausdal, Lillehammer og Gudbrandsdalen, men ellers i store deler av Østlandsområdet.

Kjøp trapp hos oss – steg for steg

Når du skal kjøpe trapp fra Olstad så hjelper vi deg gjennom hele prosessen – fra du har en ide om at du vil kjøpe en trapp, til du har den ferdig montert. Vi har også utviklet noen enkle lister over ting du bør tenke på før du bestiller som du kan gjøre selv. 

For at vi skal gi deg et så riktig pristilbud som mulig kan du fylle ut vårt kontaktskjema. Om du er usikker på hva du skal velge kan du kontakte oss på telefon 915 27 425 eller via e-post [email protected].

Vi hjelper deg da først med å finne ut hvilket behov du har, ut ifra om det er en ny hytte eller et nytt hus, eller om det er rehabilitering av eksisterende bygg.

Deretter kommer vi med et forslag til en trappeløsning som passer for dine behov. Vi blir enige om de ulike valgene til material, overflatebehandling og andre detaljer.

Vi produserer trappeløsningen etter dine behov tilpasset ditt prosjekt. Du kan selvsagt også stille oss spørsmål etter trappen er montert når det kommer til vedlikehold og eventuelle andre spørsmål.

For å gi deg et godt tilbud trenger vi noe informasjon fra deg først, som mål på trapperom og ønsket materialvalg. Om du er usikker på hva du skal velge så bistår vi deg gjerne med gode råd i prosessen.