Trapp i tømmerhus

– med vår egenutviklede skliramme

Nyoppførte tømmerhus eller hytter vil med tiden krype, noe som gjør at trappa gjerne må justeres etter en tid. I Olstad har vi utviklet vårt helt eget system – Olstad skliramme – som tar høyde for krymp i huset.

Skliramma vises ikke på trappa og ivaretar et fint design. Den unike trappeløsningen tilpasses altså til hytta eller huset etter hvert som det synker. Dette gjør at trappa vil se bra ut hele tiden uten at du trenger å gjøre noe som helst.

 

Noen råd på vegen:
  • Tenk over budsjettet ditt, og hvor mye du ønsker å legge inn i trappeløsningen din. Om du har et begrenset budsjett så er det kanskje mest fornuftig med en enklere trapp, som ikke krever så mye tilpasning. Vi gir deg gjerne råd i forkant om hva du kan eller bør velge innenfor ditt budsjett. 
  • Ta en titt i vårt galleri eller se på våre referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å velge den trappa som passer for deg.
  • Ta gode mål av trapperommet, eller be husbygger om tegninger og mål.
  • Ta gjerne en titt på våre tips og råd. Trappemanualen er et godt sted å begynne.
  • Fyll ut vårt kontaktskjema for å få et uforpliktende tilbud på trapp.
  • Vi tar en samtale der vi avklarer hva du ønsker deg og gjør eventuelle endringer og tilpasninger. Du vil være involvert i hele prosessen, og det kommer ingen uforventede kostnader.
  • Få trappen levert og montert. Vi monterer våre trapper selv, slik at det vil være en person som kjenner ditt prosjekt som setter opp trappa.
  • Vi følger deg opp gjennom hele prosessen, rådgir deg i materialvalg og overflatebehandling, og sørger for at du får det produktet du ønsker deg, innenfor dine rammer.

Hjelp og råd når du skal kjøpe trapp

Vi skjønner godt at du har mange spørsmål når du skal kjøpe en trapp. Vi har derfor samlet gode råd og tips.

I trappemanualen finner du det meste du trenger å vite om å ta mål, hvilke krav som stilles til trappa og forklaring av begreper.
Vi har også laget en guide til hvordan du kan ta riktige mål selv, forklart begreper som vi bruker i «trappeverdenen» og samlet ofte stilte spørsmål.