Trapp i nybygg

Om du bygger nytt hus vil de fleste husbyggere og entreprenører kunne tilby en standardtrapp. Hos oss i Olstad kan du få en spesialtilpasset trapp, som står godt i stil med resten av huset.

Vi anbefaler at du tenker trapp tidlig i prosessen, og vi stiller gjerne opp med gode råd når det kommer til materialvalg i trapp og gelender, overflatebehandling og detaljer som belysning i trappen.

 

Noen råd på vegen:
  • Tenk over budsjettet ditt, og hvor mye du ønsker å legge inn i trappeløsningen din. Om du har et begrenset budsjett så er det kanskje mest fornuftig med en enklere trapp, som ikke krever så mye tilpasning. Vi gir deg gjerne råd i forkant om hva du kan eller bør velge innenfor ditt budsjett. 
  • Ta en titt i vårt galleri eller se på våre referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å velge den trappa som passer for deg.
  • Be husbygger, arkitekt eller entreprenør om eksakte mål av trapperommet. Dersom du fortsatt er på skissestadiet kan vi rådgi deg på hvordan du får til en god trappeløsning og hvilke mål som kreves.
  • Fyll gjerne ut vårt kontaktskjema for å få et uforpliktende tilbud på trapp.
  • Vi tar en samtale der vi avklarer hva du ønsker deg og gjør eventuelle endringer og tilpasninger. Du vil være involvert i hele prosessen, og det kommer ingen uforventede kostnader.
  • Når du har bestilt trappen du ønsker deg tar gjerne husbygger over dialogen.
  • Få trappen levert og montert. Vi monterer våre trapper selv, slik at det vil være en person som kjenner ditt prosjekt som setter opp trappa.
  • Vi følger deg opp gjennom hele prosessen, rådgir deg i materialvalg og overflatebehandling, og sørger for at du får det produktet du ønsker deg, innenfor dine rammer.

Hjelp og råd når du skal kjøpe trapp

Vi skjønner godt at du har mange spørsmål når du skal kjøpe en trapp. Vi har derfor samlet gode råd og tips.

I trappemanualen finner du det meste du trenger å vite om å ta mål, hvilke krav som stilles til trappa og forklaring av begreper.
Vi har også laget en guide til hvordan du kan ta riktige mål selv, forklart begreper som vi bruker i «trappeverdenen» og samlet ofte stilte spørsmål.