Hvilken trapp er du på utkikk etter?

I Olstad lager vi skreddersydde løsninger for deg som skal pusse opp og trenger en ny trapp, for deg som bygger nytt og vil ha en unik og tilpasset trapp, og for deg som trenger trapp til tømmerhus eller hytte.

En ny trapp kan ofte heve verdien på huset ditt, både ved at du får en bedre planløsning, og ved å få en trapp som står i stil med resten av huset. Vi kan hjelpe deg med planlegging og bygging av ny trapp.

Når du skal bygge nytt er det lurt å tenke trapp tidlig i prosessen. Ofte har utbyggere noen standardtrapper du kan velge mellom, men vil du ha en unik trapp til ditt hjem kan vi hjelpe deg så du får trappen du har drømt om.

Trapp i nye tømmerhus er ekstra utfordrende, siden tømmerkassen kryper når den tørker. Vi i Olstad har utviklet vår helt egen patent for å lage en trapp som tilpasser seg krypt i huset. Vi kan lage stilige trapper til ditt tømmerhus eller hytte.

Vi lager ulike typer hemstrapper og stiger, avhengig av plassering, stil og behov. Noen er utformet som tradisjonelle trapper med rekkverk, mens andre er mer kompakte og enklere å feste til veggen eller taket.

Kjøp trapp hos oss – steg for steg

Når du skal kjøpe trapp fra Olstad så hjelper vi deg gjennom hele prosessen – fra du har en ide om at du vil kjøpe en trapp, til du har den ferdig montert. Vi har også utviklet noen enkle lister over ting du bør tenke på før du bestiller som du kan gjøre selv. 

For at vi skal gi deg et så riktig pristilbud som mulig kan du fylle ut vårt kontaktskjema. Om du er usikker på hva du skal velge kan du kontakte oss på telefon 915 27 425 eller via e-post [email protected].

Vi hjelper deg da først med å finne ut hvilket behov du har, ut ifra om det er en ny hytte eller et nytt hus, eller om det er rehabilitering av eksisterende bygg.

Deretter kommer vi med et forslag til en trappeløsning som passer for dine behov. Vi blir enige om de ulike valgene til material, overflatebehandling og andre detaljer.

Vi produserer trappeløsningen etter dine behov tilpasset ditt prosjekt. Du kan selvsagt også stille oss spørsmål etter trappen er montert når det kommer til vedlikehold og eventuelle andre spørsmål.

For å gi deg et godt tilbud trenger vi noe informasjon fra deg først, som mål på trapperom og ønsket materialvalg. Om du er usikker på hva du skal velge så bistår vi deg gjerne med gode råd i prosessen.