Hemstrapp/-stige

Trappa eller stigen opp til hemsen eller loftet er en sikker og praktisk måte å komme seg opp og ned på, men det er viktig å sørge for at den er riktig plassert og montert for å unngå ulykker.

Vi lager ulike typer hemstrapper og stiger, avhengig av plassering, stil og behov. Noen er utformet som tradisjonelle trapper med rekkverk, mens andre er mer kompakte og enklere å feste til veggen eller taket.

Uansett hvilken type du velger, er det viktig å velge en som er robust og trygg, og som vil støtte vekten til de som bruker den. Du bør også vurdere om det er tilstrekkelig plass øverst på trappen eller stigen til å komme seg ut av rommet og tilbake på bakkenivå.

Så lenge du tar hensyn til sikkerhet og funksjonalitet, kan hemstrappen eller stigen være en flott tillegg til din hytte.

 

Noen råd på vegen:
  • Tenk over budsjettet ditt, og hvor mye du ønsker å legge inn i trappeløsningen din. Om du har et begrenset budsjett så er det kanskje mest fornuftig med en enklere trapp, som ikke krever så mye tilpasning. Vi gir deg gjerne råd i forkant om hva du kan eller bør velge innenfor ditt budsjett. 
  • Ta en titt i vårt galleri eller se på våre referanseprosjekter. Her kan du finne inspirasjon til å velge den trappa som passer for deg.
  • Ta gode mål av trapperommet, eller be husbygger om tegninger og mål.
  • Ta gjerne en titt på våre tips og råd. Trappemanualen er et godt sted å begynne.
  • Fyll ut vårt kontaktskjema for å få et uforpliktende tilbud på trapp.
  • Vi tar en samtale der vi avklarer hva du ønsker deg og gjør eventuelle endringer og tilpasninger. Du vil være involvert i hele prosessen, og det kommer ingen uforventede kostnader.
  • Få trappen levert og montert. Vi monterer våre trapper selv, slik at det vil være en person som kjenner ditt prosjekt som setter opp trappa.
  • Vi følger deg opp gjennom hele prosessen, rådgir deg i materialvalg og overflatebehandling, og sørger for at du får det produktet du ønsker deg, innenfor dine rammer.

Hjelp og råd når du skal kjøpe trapp

Vi skjønner godt at du har mange spørsmål når du skal kjøpe en trapp. Vi har derfor samlet gode råd og tips.

I trappemanualen finner du det meste du trenger å vite om å ta mål, hvilke krav som stilles til trappa og forklaring av begreper.
Vi har også laget en guide til hvordan du kan ta riktige mål selv, forklart begreper som vi bruker i «trappeverdenen» og samlet ofte stilte spørsmål.